Peintagone en haar oorsprong

Peintagone en haar oorsprong Peintagone is een verfmerk van superieure kwaliteit met Belgische origines. Twee broers uit Brussel, één Waal en één Vlaming, liggen aan de oorsprong van het bedrijf. Baptiste en Benoit, wiens persoonlijkheden complementair zijn, droomden van kleins af aan om samen hun eigen zaak op te richten die de Belgische knowhow vooropstelt. Tijdens hun universitaire studies leerden ze Nicolas kennen, lid van een familie die sinds 1937 in de verfsector actief is. Vanwege de constante groei van het innovatief bedrijf, vervoegde Dennis het team om het bedrijf commercieel verder uit te bouwen. Het concept Peintagone ontstond tenslotte uit een mooie synergie van deze 4 jonge Belgen.

De filosofievan Peintagone

Ons merk heeft een heldere visie: een antwoord voor elk budget, met oog voor superieure kwaliteit. We hebben de Peintagone producten in 3 categorieën onderverdeeld: «Wrijfbaar», «Afwasbaar» en «Extra-Afwasbaar». Elk gamma heeft een oplossing naargelang het budget, steeds met een uitstekende dekkingsgraad.

Waarom Peintagone ?

Peintagone is een samentrekking tussen de woorden «paint» en «pentagon». Deze laatste verwijst naar de naam gegeven aan het hart van Brussel, de hoofdstad van ons land. De pentagon of vijfhoek is de centrale wijk van de stad Brussel, waar prachtige architectuur te bewonderen valt.

Peintagone is veel meer dan zomaar een bedrijf! Het is een dynamische en jonge community met oog voor de toekomst!

Team Peintagone